dissabte, 7 de juny del 2008

Eurocup 2008


Demà tots amb Polònia!!!!


A falta de selecció nacional pròpia, què millor que seleccionar-ne una entre les que juguen (o directament passar del tema, però tampoc cal automarginar-nos), i escollir la nostra "roja".


Amunt Polonia!!!


Quant val veure TV3 al País Valencià?

La caça de bruixes no s'atura, no para.
En un món cada dia més globalitzat, on es té més accés a mitjans de comunicació cada cop més llunyans, resulta que ben a casa nostra no podem ni difondre els canals televisius entre la pròpia comunitat catalanoparlant.

És una agressió més cap a la nació catalana dispersa pels Països Catalans.

Una ofensa més cap a l'aniquilació dels Països Catalans, tant rebels en contra del sistema de les Comunidades Autónomas, tan natural como la vida misma.

No tant sols no es respecta a la minoria catalanoparlant que viu al País Valencià, sinó que a més a més se'ls persegueix, i se'ls prohibeix que puguin veure el canal de TV3, televisió en català, que al cap i a la fi és la seva llengua.

I no perquè ho hagin triat ells, sinó perquè els ha tocat néixer en una casa de catalans, més concretament de valencians, i si un és català, la culpa és dels seus pares més que no pas seva.


Ara veure TV3 al País Valencià es cotitza, a dia d'avui, a 700.000€


Primer, multa de 300.000€ per ACPV, per exercir resistència (i encara sort que no els van acusar de terroristes...) davant de la tancada de repetidors.

I ara una altra multa, una de 300.000€ per ACPV, i una de 100.000€ per la fundació Ramon Muntaner.


Perquè al País Valencià, a l'igual que a Balears i a Catalunya, el català no n'és la llengua natural, sinó que és un idioma que s'ha imposat pels nacionalistes, en detriment de l'idioma oficial del territori espanyol.

Per això Air Berlin diu que el català NO es propi de les Balears.


Per acabar, al País Valencià a sobre hi ha més de 93.000 alumnes que no poden estudiar en valencià per manca d'oferta d'ensenyament en aquesta llengua dialectal, i amb previsions de que aquesta xifra augmenti fins a 220.000



Bé, que el catalanisme al País Valencià ja gairebé és en la realitat, una resistència, una minoria que està essent perseguida, condemnada i prohibida, i no és un tòpic de pessimista, sinó és la realitat.

Poder veure TV3 està costant 700.000€ en multes.

Si no s'hagués oposat resistència, el govern de Camps (PP) ja hauria derogat el català taxativament, mentre que ara de moment encara es pot veure emès TV3 a bona part del País Valencià.


Però, què volen aquesta gent?

Aniran posant multes fins que arribi el moment en què no es puguin pagar?

És llavors quan hauran aconseguit el que es proposen?


No hi ha cap altre més solució???


El tema està pelut, ja que qui té el poder mana, i si el poder està en mans dels espanyolistes, i ells estan a favor d'eliminar les restes dels Països Catalans, exterminar el catalanisme del País Valencià, per tal d'anar escurçant la zona catalanoparlant, fins que també acabaran amb el propi principat, seguirant multant fins que no es pugui pagar.

Perquè qui té el poder, es fa les normes tal com vol, i l'utilitza per acabar amb qui li fa nosa.

I això demostra que encara estem lluny d'arribar a una verdadera democràcia.


Això no importa a Madrid, no li importa a Zapatero, al contrari, menys maldecaps per ell.

I als polítics del principat? Com és que no es mullen? Què hi poden fer?


Qui pot salvar a la resistència del País Valencià, els verdaders autòctons, que com el Tio Canya, se'ls estan menjant vius, els estan colonitzant, i cada cop amb més agressivitat i més pejorativament.


Sigui com sigui, la broma de voler viure plenament en català, els pot sortir ben cara, ens pot sortir ben cara.

Volen fer callar la veu d'un poble amb multes.

I això s'anomena feixisme, sigui amb multes o sigui a cops de porra, és anar en contra de la llibertat d'expressió, és vulnerar el dret de decidir.

Algú que no vol admetre que el valencià és català, i que els valencians tenen el dret de veure la televisió en català perquè són catalans, perquè estan dins dels Països Catalans, aquests energúmens haurien de replantejar-se si són realment persones, i si realment creuen i respecten els drets humans.

Només afegeixo que feu el que us agradaria que us fessin.


I no és just que se la carreguin al País Valencià, gent honesta que deixen viure, i només demanen poder viure com ells volen, i no els deixen.


Trist, realment trist.


LINKS:

Alumnes no poden estudiar en valencià:http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2884973

TV3 al PV:
http://lavanc.com/lavanc/iphp/not1.php?id=3061
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2885014