dimarts, 29 d’abril del 2008

Franki llibertat!


Comento ràpidament per manca de temps, que ahir van empresonar, després de 3 anys de fer ballar els gegants, a Franki, per a una condemna de 2 anys, per ser tant criminal com per haver "ultratjat una bandera" (per suposat ja sabem quina és...)


Mentre al carrer hi ha violadors, assetjadors, assassins, neonazis feixistes, racistes, etc., i tota la púrria escampada que fan menys mesos a la presó que Farruquito, la justícia espanyola s'entretén a empresonar a aquells que posen en perill la unidad de España, amb l'acte bandàlic, infernal i satànic d'intentar treure la bandera espanyola durant la festa major.


En primer lloc, la primera falta de respecte és la mateixa presència de la bandera espanyola.


En segon lloc, és totalment desdibuixat i surrealista que empresonin a Franki per haver fet això, i tants altres veritables criminals i delinqüents segueixin impunes.


I finalment, és deplorable, i comença a fer pudor, que la justícia espanyola tingui aquest afany d'intentar silenciar i fer callar a tot un moviment, a tot un poble, mitjançant aquests caps de turc, que no en tenen cap culpa.



Si tant ens respecten i tant ens volen com a part del seu país d'Espanya, que se'ns respecti tal com som, catalans no espanyols.



I el més trist de tot, és que segurament, de cara a la galeria i per quedar bé, aquests energúmens dels jutjats, després van dient que "pobrets tibetans" i tal.


Es queixen (o no) del que fa Xina, i vosaltres que feu, poca vergonyes?



Llibertat Franki!
+ links
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2835232

http://blocs.mesvilaweb.cat/rosadefoc

http://annanoticies.com/2008/04/28/el-jove-terrassenc-condemnat-per-haver-intentat-arrencar-una-bandera-ingressa-a-la-model-els-mossos-dissolen-la-concentracio-de-protesta-davant-de-la-preso-la-policia-ha-detingut-francesc-argemi-al-se/

http://www.llibertat.cat/content/view/2672/29/