dissabte, 16 de febrer del 2008

i si el pp guanya les eleccions...

Esperem que no passi, però si el pp guanyés les eleccions no seria tant catastròfic.

Esperanza Aguirre va prometre que faria escoles en català a Madrid.


Es desconeix l'estat d'ebrietat que podia portar en el moment de les declaracions, de la mateixa manera que tampoc se sap si havia pres estupafaents de mitjà o alt grau.


Aquí us deixo una mostra de les seves paraules, interpreteu-les com volgueu.




http://www.tv3.cat/videos/262349


Kosovo, a punt de l'independència.


Els espanyols s'ho miren amb recel.

Saben que a Espanya hi ha un cas semblant, però ho neguen i ho negaran a qui faci falta.

No volen admetre una realitat palpable. I això ens demostra de lo feixistes que encara arriben a ser.


Putin, tot i que ja sabem tots de quin peu calça, ha fet unes declaracions (que per cert, només he vist a TV3, ja que a antena3 ni a telecinco les han volgudes donar a la llum, nosé perquè serà), on ha dit les coses clares i precises.

Ha comparat la "província kosovar de Sèrbia" (tal com l'anomenen a antena3), amb Espanya.


La vicepresidenta de la Vega ja s'ha afanyat a desmentir-ho, no fos cas que la gent que no ho sap, se n'enteri de que a Espanya s'hi alberguen vàries nacions (amb llengües i tot) diferents, que no acaben de ser reconegudes i que estan sent oprimides.


Entre tot, demà podrem celebrar la independència de Kosovo. Esperem que així, els albanokosovars puguin construir el seu país amb llibertat i pau.


Ara bé, Sèrbia, que no té ganes de perdre territori, segurament donarà la seva resposta demà mateix, amb el tall del subministrament elèctric, d'aigua i d'internet.

Vaja, que per evitar o impedir la llibertat dels pobles, estem a punt de veure un greu conflicte, aquest cop serà per mans de Sèrbia, que demostraran el seu civisme i la seva amabilitat i el seu respecte pels drets humans.

Inclús ho podríem equiparar amb Palestina i Israel (siguent Israel, igual que Sèrbia i Espanya) els "dolents" que no volen el separatisme.


I és que no només afectarà a Espanya tot aquest rotllo... també afectarà als altres països europeus que no volen admetre que són estats amb diferentes nacions, i que per tant, tenen dins del seu país, nacions sense estat.


Vaja, que no ens podem perdre què passarà a partir de demà, però també hem de contrastar les notícies, ja que la manipulació pot arribar a extrems inimaginables.



+ info a:
http://www.directe.cat/article/putin-troba-hipocrita-no-aplicar-a-espanya-el-que-sesta-fent-a-kosovo-5805


http://www.directe.cat/editorial/kosovo-imminent-5783